Vulkaan Obstacle training een succes en extra Bikram Hot yoga

13 oktober 2017 0 Comments

Obstacle training

Vulkaan Obstacle training een succes en extra Bikram Hot yoga

In de maand augustus zijn we gestart met een try out voor obstacle training waarin we met een hele groep enthousiaste meiden van start zijn gegaan. De training leert je de obstakels dmv techniek te bedwingen en er is aandacht voor kracht en conditie. De training is geschikt voor de beginnende en gevorderde loper. Op ons terrein hebben we alle obstakels voorhanden alsmede een sportvijver voor natte onderdelen.

De training is erg veelzijdig zo wordt er met regelmaat even een uitstapje gemaakt naar het Vresselse bos ivm looptraining alsmede bootcamp/crossfit oefeningen ten behoeve van kracht, burpees, sit ups, battle ropes etc..  We zijn erg blij dat het erg goed wordt ontvangen en dat 100% gekozen heeft om er permanent mee door te gaan. Daarom staat de training nu vast op het programma en nodigen we iedereen van harte uit om eens mee te doen.

Birkam Hot yoga


Als eerste in de regio zijn we 5 jaar geleden gestart met Bikram Hot Yoga en het blijft een onverminderd succes, dat blijkt ook uit het feit dat de poweryoga les van donderdag op verzoek ook wordt omgezet naar een bikram hot yoga les. Bikram hot yoga bestaat uit houdingen die in een verwarmde ruimte worden beoefend. Dit helpt de bloedsomloop, de flexibiliteit, het voorkomen en sneller genezen van eventueel bestaande blessures. Ook hier nodigen we je van harte uit om eens deel te nemen en het te ervaren.

Bovenstaande wijzigingen zijn terug te vinden in het nieuwe lesrooster op de site en we hopen jullie graag te zien in een van de volgende lessen.

Tot ziens bij Vulkaan.