Sport Meets Food

Vulkaan kijkt verder met sport meets food

Met Sport Meets Food heb ik als afgestudeerd leefstijlcoach de doelstelling om iedereen het belang van sport in verband met goede voeding te laten begrijpen. De juiste ingrediënten om welzijn, gezondheid en leefstijl verandering te herwinnen.

Ik ga de moderne inzichten over beweging en gezonde voeding  integreren en vertalen naar workshops.  Hierin worden bewegen en eten samengevoegd met praktische adviezen en tips.

Sport Meets Food Tipsy yoga

Sport Meets Food

Dit is een verlengstuk van de jarenlange missie die we met Vulkaan hebben om mensen lekker te laten bewegen en toch in staat kunnen zijn om lekker te leven. Te vaak wordt naar mijn mening gesuggereerd dat het één niet zonder het ander kan bestaan. Soms zijn het heel eenvoudige weetjes die je al helpen om de balans beter te vinden zonder dat het onmogelijk blijkt dit langdurig vast te houden.

Er wordt veel onzin beweerd en geschreven over beweging, afvallen, gewicht, droog trainen en voeding. Meningen vliegen je om je oren en de hypes komen en gaan. Dikwijls valse beloften en halve waarheden. Daarom probeer ik de feiten te laten zien van hoe het werkelijk zit. Ik vind het belangrijk dat mensen keuzes maken vanuit betrouwbare informatie.

Betrouwbare informatie:

  • het effect wordt gevonden in grote studies met veel proefpersonen.

  • het effect wordt gevonden in meerdere studies.

Je totale leefstijl is belangrijk daarom maak je KEUZES.

Bijvoorbeeld Tipsy yoga, Bierpump, Vega is Mega, Duur uit de muur, Gym met Gin, kortom Sport Meets Food

Om deze beleving te ervaren tussen sport en eten worden er verschillende workshops georganiseerd waarbij de nadruk ligt op een gezond leven in combinatie met sport en dat diëten niet de oplossing op lange termijn zijn voor een langdurige leefstijl verandering.

25-9-2020 trapten we af met Tipsy Yoga , zie 1e Sport Meets Food – Tipsy Yoga:

Tipsy Yoga: Een combinatie van * 3 sessies yoga * 4 gangen diner * bijpassend wijnarrangement * informatie over sport & voeding

Namaste Margely & Harald

www.sportmeetsfood.nl