Groepslessen / sportlessen

Vulkaan heeft een uniek aanbod Groepslessen / sportlessen zowel binnen als buiten!!!! En daarnaast variërende lessen en workshops in het weekend kom snel kennismaken!!!

Dus geen excuus meer, aan de bak!!!

Het onderstaande rooster is een realtime weergave van het rooster uit de virtuagym app. Dus als er iets wijzigt dan is dat hier ook direct zichtbaar.!!!

 

 

Groepslessen / sportlessen

Spinning: Op muziek wordt tijdens de workout de weerstand van de fiets aangepast, afhankelijk van het tempo en de soort oefeningen.

Critical Alignment Yoga: de manier om je houdingspieren weer op de juiste manier te positioneren.

Bikram: De Bikram serie bestaat uit yoga houdingen die in een verwarmde ruimte worden beoefend.

Vinyasa yoga: In de Vinyasa Yoga staat de volgorde van de houdingen niet vast en is er dus ruimte voor meer creativiteit.

Pilates: Het pilates programma bevat een aantal oefeningen waar de nadruk op gecontroleerde precieze beweging ligt ,deze oefeningen helpen bij je gezondheid en het verstevigen van spieren.

Core Stability training: legt de nadruk op alle spieren en spiergroepen die zich in de romp bevinden en die bijdragen aan een stabiele lichamelijk houding. Core stability is simpelweg de stabiliteit van de romp. Vaak wordt deze vergeleken met de circuit training echter is die ook op conditie gericht.

Survival training: De training bestaat uit een warming-up en vervolgens hindernis- techniektraining, dmv differentiatie wordt rekening gehouden met het persoonlijke niveau en daarmee de trainingsarbeid, een instructeur zal begeleiding geven.(Jr = 9 t/m 17 jaar)

Vrij trainen SR: tijdens deze tijden kan er vrij gebruikt worden gemaakt van de trainingsfaciliteiten buiten.

Mountainbike: Door regelmatig te mountainbiken, bouw je geleidelijk spiermassa op waardoor je energieverbruik stijgt. Spieren verbruiken in vergelijking tot vetmassa veel energie. Dit helpt je bij afslanken of op gewicht

Klik op de foto voor een voorstelling