Abonnementen & BeLeef!Stijl

Abonnementen & Leefstijl interventieAbonnement structuur

Miv 2020 gebruikt Vulkaan een app, deze voorziet in een groot aantal behoeften. Vulkaan hecht er belang aan dat samen doelen worden gesteld en nagestreefd worden.Voor een optimale samenwerking/betrokkenheid maken we tijd voor een intake- gesprek om samen jouw doelen te bepalen en te kijken of onze persoonlijke aanpak past bij jou. We bespreken meerdere abonnementen en kijken welke het beste past binnen je leefstijl en eventuele interventie.

Abonnementen & Leefstijl interventie

Vervolgens kun je via de webshop inschrijven voor een van de onderstaande abonnementen of Gecombineerde Leefstijl Interventie(GLI) pakketten. Daarnaast geeft de app toegang tot het reserveringen van lessen, inzicht in agenda, trainingsschema’s (3d animaties, videos), voedingschema’s en inzicht in jou persoonlijke doelstellingen.

Gecombineerde Leefstijl Interventie(GLI) pakketten

Vulkaan biedt je maatwerk en eventueel langdurige begeleiding. Als geaccrediteerd Leefstijlcoach biedt ik GLI (Gecombineerde Leefstijl Interventie)programma’s  aan en ben ik lid van de BLCN (Beroepsvereniging LeefstijlCoaches Nederland). Een BLCN coach heeft altijd een goedgekeurde opleiding tot leefstijlcoach gevolgd. Hiermee ben je verzekerd van een kwalitatief goed opgeleide coach. Vulkaan is voor haar cliënten een toegevoegde waarde op hun levensstijl. Veel mensen worden beperkt in hun bewegingsvrijheid omdat hun lichaam niet ‘meewerkt’. Dagelijkse activiteiten zoals stofzuigen, was opvouwen, staan, zitten, autorijden, wandelen, fietsen of bewegen in het algemeen geven problemen. Heb je ook wel eens het idee dat je lichaam je in de steek laat? Kijk snel naar de mogelijkheden op mijn website en via BLCN. GLI is zorg voor mensen met overgewicht, obesitas of andere indicaties die een risico vormen voor de gezondheid. GLI is gericht op een gedragsverandering om een gezonde leefstijl te bereiken en te behouden.


Advies en begeleiding

Binnen GLI wordt advies en begeleiding gegeven gericht op:
* voeding
* eetgewoontes
* bewegen

Erkende Gecombineerde Leefstijl Interventies (GLI’s) zitten vanaf 1 januari 2019 in de basis zorgverzekering. Wanneer je aan de voorwaarden voldoet en een doorverwijzing hebt van je huisarts, kan je deelnemen aan GLI.
Abonnementen & Leefstijl interventie

Aandachtspunten

Tarieven voor jeugd van 8 tot 16 jaar op locatie Vresselseweg.

Vrij trainen (vrij trainen tot 16 jaar enkel onder begeleiding van een volwassene.)

Vulkaan heeft haar tarieven gebaseerd op een openstelling van gemiddeld 48 weken per jaar. Dit houdt in dat met vooraankondiging het centrum kan sluiten tijdens vakantie. Tijdens feestdagen is het centrum gesloten tenzij anders vermeldt.

algemene voorwaarden