Obstacle Training

10 juli 2017 0 Comments

Meedoen aan een Mudrun, Obstaclerun? En goed voorbereid aan de start verschijnen?

We merken dat er veel mensen aan een obstaclerun meedoen en ervaren dat het lopen vaak wel gaat, maar dat de hindernissen opbreken. Daarnaast zijn de hindernissen steeds moeilijker en zwaarder aan het worden dus is een training een goede voorbereiding om de runs met voldoening te volbrengen zonder blessures.

Na de vakantie start Vulkaan met Obstacle Training. Het wordt een training die je gaat leren hoe je de obstakels moet bedwingen mbv techniek, daarnaast zal er aandacht zijn voor kracht en conditie. De training is toegankelijk voor zowel de beginneling als gevorderde loper. Op ons terrein in Sint Oedenrode hebben we alle faciliteiten en obstakels voor handen evenals een prachtige sportvijver voor de natte onderdelen.

Is dit hetzelfde als survivalrun training? NEE, survivalrun heeft veel meer focus op touwtechnieken omdat zonder deze techniek een survivalrun niet of nauwelijks is te volbrengen.

Schrijf je in via info@vulkaaninbeweging.nl voor het introductie aanbod 4 lessen  €25,- start 30 augustus van 19-20 uur. Bij minimaal 6 inschrijving gaat het door. Lokatie buitensport terrein Vresselseweg 33 achter Vresselse Hut.